Seger i hemmapremiären!

SFF - Ilsbo 5 - 0 (1 - 0)
Mål: Ivan (Lundström), Lilla (Victor), Lundström (Poppe), Ivan (Lundström), Enarsson Jr (Strid)

Adam

Adde    Felix   Danne    Rehnman

Victor        Poppe        Robin

Lilla           Ivan          Lundström

Avb.: Alex, Spång, Christer, Simon, Stenberg, Enarsson Jr, Strid

Det blev en otroligt skön seger i årets första hemmammatch! På en för årstiden helt ok plan, något mjuk är den, vann vi komfortabelt till slut med 5-0.

Vi tar kommandot från start i denna match och släpper det aldrig. 1-0 i halvtid speglar INTE matchbilden. Vi ska leda med 3-0 i halvtid om vi hade haft skaplig utdelning på våra klara chanser. Ivan ger oss ledningen på ett läge som var mindre "klart" än 3-4 andra vi har, men skönt att Ivan fortsätter att ha krutet torrt!
Ifjol hade 1-0 och missade lägen kunnat satt sig i våra huvuden och gjort oss skärrade i andra halvlek men i år är vi ett lag med självförtroende, vi trummar på, spelar trevlig fotboll och belägrar oss på Ilsbos planhalva. Ilsbo försöker konstant dra ned på tempot och i vissa fasta situationer önskar jag mig ett gameboy eller liknande på sidan för att slå ihjäl tiden...Inget ont om Ilsbo för det, såklart försöker de göra vad som krävs för att störa oss.

Ilsbo har ett farligt skott i matchen som går utanför i andra halvlek, det hade kunnat inneburit 1-1, tjusningen med fotboll är väl just det....

Målen kommer då vi visar prov på tålamod, även om det är svårt att dansa själv i 90 minuter försöker vi göra det och lyckas ofta spela som vi vill.

Lilla nickar!?! in sitt andra mål får året efter en projektil från Victor, sedan gör i tur och ordning Lundström (fortsatt stekhet!), Ivan (sitt 3e för i år) och Filip (en snygg vänster!) mål och matchen slutar 5-0.

Adam håller nollan!
Backlinjen stabilt spel, Felix och Danne är samspelta och på kanterna vill Rehnman/Adde framåt vid läge!
Våra tre centrala fältare "vinner" kampen om mitten, viktigt!
Våra tre forwards blir inte statiska på kanter/centralt utan försöker/blir delaktiga i våra anfall.

Vi har delar vi kan förbättra men vi måste unna oss lyxen att stanna upp och njuta av segrar också, det ska i alla fall jag göra ikväll, kinamat, glada brudar här hemma, en bastu och sedan champions league final,