Uno...

...hinder kvar innan sommmarvila. På Fredag ska vi spela mot Trönö IK på Hällåsen. Rolig avslutning på vårsäsongen, vi hade kunnat spela mot Ljusdal borta eller liknande, nu får vi avsluta våren med ett derby hemma. Trönö har såklart siktet inställt på en topp placering, ligger just nu femma med raden sex vunna, en oavgjord och tre förluster.
De har gjort 21 mål och släppt in 14. De senaste två säsongerna har vi vunnit tre matcher mot dem och förlorat en. Sett till statistik ska vi alltså vinna denna match, vi har nästan deras dubbla målskörd framåt och släppt in nästan hälften av mål som dem, skönt om statistik enbart kunde avgöra matcher.... Det blir en riktigt tuff utmaning mot ett lag som kommer göra årets match mot oss och ställa upp med allt de har för att lyckas störa oss, är inte förvånad om Crille Björn dyker upp i Trönös trupp! =)
Bara för oss att älska läget!
 
Hur konstigt det än låter så kommer vi, oavsett resultat mot TIK, hamna på andra plats i serien inför hösten. Om det stämmer vad jag hört hade LAIK ifjol 37 p då serien avslutades, nu har de 31 efter våren med i stort sett samma lag!?!  Nu såg jag inte matchen mot Ljusdal men enligt min far, som naturligtvis var där, hade LAIK vart klart bättre första halvtimmen innan matchen jämnades ut och till slut hade Ljusdal haft tre!?! bollar i virket men förlorar ändå med 3-2 och Ljusne hade vunnit ännu en gång med ett mål. Imponerande på sitt sätt! Ljusne förtjänar att vara de som jagas i höst, naturligtvis, kommer dessa marginaler i matcherna fortsätta luta till LAIKens fördel blir det tufft att ta sig förbi. Vi kan bara fortsätta försöka vinna alla våra matcher som vi gjort hittills samt ta revansch mot LAIK i höst.
 
En del bekymmer med vårt manskap inför denna match. Sjukdomar och skadekänningar finns i truppen och igår hade vi låg närvaro på träningen tyvärr. Matcher hos oss, i Norrala och i PA sliter på spelare och visst är samarbete övervägande positivt, det ska finnas, men det finns baksidor, som med allt annat.
Vi kommer dock få ihop en matchtrupp som kommer göra allt för att få med sig ett bra resultat mot Trönö!
 
Igår fick Portugal respass ur EM mot Spanien, inget konstigt med det. Ändå är jag mer inponerad av Portugal denna match som spelar ett frejdigt , modigt, högt press spel i första halvlek och stör verkligen Spaniens "Tici Taca" som hackar rejält. Som väntat orkar de inte spela detta spel i 90 minuter och ju längre matchen, utan att Portugal får utdelning,  går rinner den sakta men säkert över till ett bolltrillande Spanien. I förlängningen är övertaget totalt och visst förtjänar Spanien att vinna på straffarna.
 
Ikväll Tyskland - Italien. Jag har hela tiden trott på Tyskland som EM vinnare. Hade man frågat mig för någon vecka sedan om denna match hade jag ropat "Tysk seger" utan darr på rösten. Men efter att ha sett ett fräscht Italien denna turnering är det med visst darr jag säger Tysk seger efter en tuff batalj....2-1!! Özil stor matchvinnare med ett assist och ett mål!
 
 
Ikväll träning, imorgon match för oss, på Lördag match för Norrala mot Stugsund, PA match fredagkväll också, sedan tar vi sommarvila, åtminstonde vi i A-truppen.
 
 
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Per

Men för fan Benny...nu missade du igen. P 98 har hemma mot Valbo ikväll på Hällåsen och hemma mot Österfärnebo söndag kl 15 på Borg.

2012-06-28 @ 11:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0