Regnet föll...

...och vi föll med det i hemma matchen mot LAIKen med 0-1. Igår satt jag hemma och hoppades på en fotbollsfest, "seriefinal", mycket publik, bra spel från två formstarka lag, en hyffsad Hällåsenmatta och naurligtvis vinst.

Men plötsligt hade vädergudarna bestämt sig för att skicka amazonas monsunregn över Söderhamn (fast svinkallt), en vattensjuk plan och p.g.a. det säkerligen stort bortfall publikmässigt, en plan som enligt mig var ospelbar och den riktiga smolken i bägaren en 0 - 1 förlust, efter att Ljusne förvaltat det enda läget de skapade i matchen.

LAIK gjorde det som krävdes för att bärga tre poäng och förtjänar serieledningen. Vi får skylla oss själva, för utan att spela bra mer än de sista tio minuterna i första halvlek och tio minuter i början av andra skapar vi ändå fyra lägen som en annan dag säkerligen innebär åtminstonde ett mål. Tänker på Holms skott över i boxen efter att Robert rundat allt motstånd på vänsterkanten och spelat fram med en "cutback", Ivans läge i andra efter fint inlägg från högerkanten (bra räddning av Big i Ljusne kassen), Lundströms "halv"friläge och skott med vänstern som hamnar mitt på mål och Ivans skott i burgaveln i andra halvlek.
MEN, Ljusnens målskytt blir oerhört fri i vår box då denne gör mål, det är dåligt av oss och blir det som fäller avgörandet till bortalaget.


Ljusne är säkert inte heller nöjda med sitt spel men vad gör det då de vinner? I en match som denna, med dessa förutsättningar, allt som räknas. Det var PRECIS lika dåligt väder och underlag för Ljusne, skulle vägra att skylla förlusten på det.
Gratulerar ödmjukast.

Nu får LAIK agera jagat lag ett tag och vi är ett av de lag som jagar, tror det kommer att passa oss bra. Säsongen är lång, vi har allt i egna händer.Nordanstig Onsdag, Forsa Lördag nästa vecka, chans till träning och förbättring däremellan.


HATAR ATT FÖRLORA!

Nu får vi läka själar, tunga vader och Hällåsens matta tills tisdag då vi kör ett pass fotboll igen inför Nordanstig borta.Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Peter

hej Benny!tycker du har en mycket rolig blogg, och jag tycker du ska ha "cred" för att du inte tjurar och skyller ifrån dig de gånger ni förlorar!lycka till framöver

2012-06-03 @ 10:58:59
Postat av: Forne14

Tack och kul att bloggen och dess innehåll uppskattas.

Jag ska försöka att fortsätta att inte skylla från mig/oss vid förluster, förhoppningsvis blir det inte så många fler ur vår synvinkel... =)Hej!

2012-06-04 @ 18:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0