Match nr 7...

...ska vi spela idag i årets seriespel. Nordanstigs FF står på schemat på bortaplan. Ett lag vi vet en del om då vi mötte dem i division fem ifjol med vårt andra lag, 4-4-2, tight och tufft försvarsspel och offensivt litar de mycket på forne ABK snipern Örjan Dahlkvist samt en brasse som enligt Hälsinglands Fotbollsförbunds hemsida är avstängd till den 8/6, någon som heter Penna. 

Hade någon sagt att vi skulle ha 15 p efter sex spelade matcher före säsongen skulle jag ta det varje dag. Vi är med, vi har allt i egna händer och vi ska göra allt för att vinna de matcher vi spelar!!!


Intervju med Henrik på SFFs hemsida:

Förlust mot Ljusne senast. Har ni släppt den ur era skallar så att ni är redo att gå vidare mot Nordanstig?

 - Ja, absolut. Det finns ingen mening med att lägga energi på den matchen nu.

 Nordanstig har haft en tung öppning som nykomlingar, men varit nära poäng i flera matcher. Vad har du/ni för uppfattning av laget?

 - Vi mötte dom förra året med vårt div 5 lag, så jag tycker att vi har bra koll. Jag delar din uppfattning att dom spelat många jämna matcher, men att bollen inte riktigt studsat deras väg.

 Hur ser det ut i truppen inför matchen?

 - Christer Wallgren är äntligen opererad, Danne Andersson avstängd efter utvisningen senast samt att Terje Weijl är långtidssjuk. Övriga krigar om platserna.

 Vi önskar er lycka till som vanligt!

 - Jo, tack

Vi ska göra det vi gör bäst, förhoppningsvis är de yttre förutsättningarna idag sådana att vi kan göra det fullt ut. Vi vill vara ett lag som spelar passningsorienterad, konstruktiv fotboll och genom aggressivt försvarsspel ha bollen så ofta som möjligt. Ibland har vi klarat av detta galant, ibland har det sett lite sämre ut.

Vi har inte stukat självförtroende efter LAIK matchen. Dessa grabbar åker till Norra Hälsingland fullpumpade med självförtroende och glädje över att spela match igen:

 
 • 22. Filip Enarsson
  Christer som sagt äntligen opererad, härligt! Nu hoppas vi på en bra rehab och att operationen hjälper honom till att bli fullt återställd. Christer har gjort nytta trots skada med kommer att göra sig själv ännu mer rättvisa skadefri såklart.

  Terje börjar bli piggare. En av våra bästa spelare på försäsongen blir som ett bra nyförvärv då han kommer tillbaka från sin puss sjuk..hmm körtelfeber..

  Danne avstängd denna match, bara för någon annan att tacka för chansen att spela och visa framfötterna.
  Imorgon presenteras "Månadens spelare" i Maj på bloggen, jag väljer just nu mellan tre spelare, kanske blir dagens insats avgörande...


  Sverige seger igår i en svårt match mot Serbien, bra inför EM! Spelet sisådär, vinst 2-1 desto skönare. Min favorit Anders Svensson spelade sig kanske bort från startelvan tyvärr efter en svag insats, Toivonen positiva överraskningen tycker jag som spets framför Zlatan. Gäller inte alltid att springa mest och snabbast (Elmander) gäller att springa smart också och det tycker jag att Ola kan. Dock är en frisk Elmander det bästa alternativet enligt mig och de flesta andra.


  Tjingeling!

 • Kommentarer

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0