Månadens SFF spelare Maj Månad!

Lundström, Simon och senast Danne har fått månadens spelare utmärkelse tidigare.

Majs Månads spelare, med motiveringen:

"Fem månaders frånvaro från specifik, postitionsanpassad träning talade inte för denna spelare denna säsong då ett äventyr i Norge tog vid där förra årets säsong slutade. Då denna position kräver erfarenhet från matchlika situationer, mycket positionsanpassad träning och mycket nötande i teknikmoment trodde jag kanske inte att han skulle göra den säsong som han hittills gjort. Det ska sägas direkt att kritiska situationer som uppstår på denna position är många färre i division fyra Hälsingland än i division tre Södra Norrland, men det ska inte ta ifrån honom att i de situationer som uppståt har han visat ett större lugn, bra samarbete med backlinjen, bra värderingar, stabilt luftspel, fina räddningar och gett laget en viktig trygghet bakifrån. I matchen mot Ljusdal, med en man mindre i 70 minuter, fick han verkligen bekänna färg, gjorde flera kvalificerade räddningar och var stor matchvinnare tillsammans med Lundström. Maj Månads spelare i SFF är Adam ""Shakira" Skhiri."
http://www8.idrottonline.se/SoderhamnsFF-Fotboll/A-laget2012/Spelartruppen/1AdamSkhiri/Ikväll träning med A-laget. Jag fick äran att hålla i träningen. Tycker den blev helt ok med tanke på stort manfall. Ola körde på med målvakter (Alex, Adam och Molin från A) i 40 minuter. Sex!?! spelare nötte passningsspel/avslut med mig. Här kommer anledningen till bara sex spelare:

Simon och Strid rehabbade med lätt skadekänning på sidan, Stenberg (rygg), Holm (knä) och Adde (hjärnskakning) stod över. Terje fortsatt sjuk, Christer nyopererad.

Lilla, Danne, Spång, Rehnman och Filip hjälpte Norrala till en fin seger borta mot Hög med 2 - 4. Fin för att jag själv var där och förlorade med andra laget ifjol, jag är långsint då det kommer till revansch =)...Vet inte så mycket ännu förutom att Lilla satte en frispark, varför blir jag inte förvånad....

De som tränade var då Lundström, Felix, Robin, Poppe, Victor och Ivan.


Robin sa att gammal var äldst och vann avslutstävlingen.
Bemästrar man det passningsspel vi eftersträvar på Badvallen gör man det på ALLA planer...i alla fall torra =)


Imorgon börjar EM och det känns om Julafton. Polen - Grekland har aldrig kännts så spännande....

På Måndag spelar Sverige mot Ukraina, nagelbitare...


SFFs A-lag tar en miniledighet från gemensam träning Fre, Lör, Sönd. Spelarna kör ett pass Active/Löppass i helgen efter behov. ALLT FÖR ATT KOMMA 100% UTVILADE OCH TAGGADE INFÖR TISDAGENS MATCH MOT BOLLNÄS! (Ursäkta att jag skriker, men det är en match jag längtar oerhört till redan nu) Bollnäs har krossat Trönö och Forsa de senaste matcherna, vi står inför en otroligt rolig utmaning!
Är något visst med möten mot ABK (HUFF) och Bollnäs,  derby känslorna vaknar på allvar från en svunnen tid då vi spelade i samma serie och slogs om herraväldet i Hälsingland.Tjingeling!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0