Fotbollsfys...

...handlade vår träning igår mestadels om. Efter några slappa dagar ville vi väcka laget och dess fysiska status med ett lite tuffare pass, naturligtvis mestadels med bollar inblandat. Inte så mycket hjärna denna träning, mestadels hjärta. 13 spelare kunde köra på i träning, några jobbar, någon förkyld.

Finbesök av Henrik "Coentro" Westberg på gårdagens träning. Han påpekade att Karlberg har lite bättre träningsmöjligheter än vad vi bjuds på Badvallen,.. no shit! Ska inte klaga för mycket men jag var med i en passningsövning själv igår och att titta på något annat än bollen samt att ha hela kroppen bakom bollen vid varje mottagning innebär ofta bolltapp då bollen studsar på alla tuvor och på alla gränsytor mellan grus/jord och gräs. Skulle vara underbart att kunna träna på den plan som vi ska spela match på i alla fall 1-2 gånger i veckan, det gjorde vi förr i tiden. Jag har dock förståelse för att det slits mycket på den med alla matcher som spelas på Åsen.

Ikväll kör Åsa på ett pass med de spelare som ej ska vara med i Norralas hemmamatch mot Edsbyn 2. 5 spelare med från vår trupp i den matchen om inget oförutsägbart händer idag.


Hudik FF förlorade igår i dm mot Rengsjö. 4-4 efter fulltid och förlängning. Hudik har annars vaknat till liv lite i tvåan efter att ha legat sist för några omgångar sedan. Nu hade man tre raka segrar och mötte ett lag som är rejält involverat i nedflyttningskampen. Jag tror man hemskt gärna hade velat visa vem som är storebror i Hälsingland i denna match. Spelmässigt verkar Hudik, som sig bör, vart lite vassare men att släppa in fyra mål mot Rengsjö är allt annat än godkänt såklart. Nu blir det troligtvis Rengsjö - Ljusne i final, för inte förlorar väl LAIK mot Bollnäs i semin?

På tal om LAIK så möter de ikväll Ljusdal hemma, en tuff match som avslutning precis som vår match mot Trönö IK på Fredag.
Efter dessa matcher kan man summera våren, vila några veckor och sedan börja fokusera på hösten. Hur våren än slutar så kommer hösten bli högintressant!


Jag har ett vad att vinna mot coach Åhnstrand i Lidingöloppet så nu ska jag ut på en riktig långkörare i löparspåret efter att ha lämnat barnen hos kompisar.....Målar bilder av vinst!!!


Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0