Bra prestation och vinst mot Hille!

Kort om matchen som vi nyss spelat i Hille.....
 
Hille - SFF 1 - 3 (1 - 1)
Mål: Lundström, Holm, Jonas Oskarsson
 
Matchtrupp
 
Blom
 
Terje    Danne   Felix     Adde
 
Simon    Kevin Engman    Robin
 
Spång     Holm      Lundström
 
Bänk: Joel Nordgren, Nawsed Palani, Jonas Oskarsson, David Leander, Sebastian Koivisto, Adam Skhiri
 
 
"Hille ett lag som brukar spela med fullt ös framåt och hög intensitet i spelet, ska bli en häftig utmaning!
Tyvärr, tyvärr har vi MÅNGA spelare borta från A-truppen. Dessa spelare kommer av olika anledningar ej delta i dagens match: Poppe, Lilla, Ivan, Filip, Stenberg, Strid, Krister, Rehnman, Adam, Molin, Victor.
Vi kommer att starta matchen med en bra startelva och på vår bänk kommer unga, hungriga PA/Norrala spelare sitta och hoppas på inhopp. En av få matcher i år jag kommer att se mellan fingrarna på resultatet och enbart titta på prestationen. Även om jag ALLTID vill att vi ska vinna och naturligtvis ska vi sträva efter att utmana Hille. Men att det på förhand känns som en otroligt tuff utmaning resultatmässigt, med de förutsättningar vi har inför match, mot ett lag som nyligen vann mot Edsbyn i serien med 9-0 i trean är ingen överdrift....Men jag är såklart glad att Hille vill möta oss, match är bästa träning, speciellt mot riktigt bra motstånd!"
 
Ord från denna morgons blogginlägg. Och visst låter det lite som om jag bygger upp ett försvar mot en eventuell förlust, men med de förutsättningarna vi hade inför matchen var det svårt att inte känna en viss känsla av tvivel inför möjligheten att ta ett resultat mot Hille. Vi hade 11 spelare borta från a-truppen, vi startar med några spelare som legat sjuka på semestern, vi har hunnit gjort två pass och vi har en bänk fylld av spelare från vårt PA lag som aldrig tränat med oss.
 
Men ack så fel jag hade! Jag visste att vi hade en bra startelva där Kevin Engman från Norrala tar plats efter några sena återbud, och vi spelar, efter en trevande 10 minuters period i början av matchen, jämnt med Hille. Vi tar ledningen genom, även mot detta motstånd, en mycket het Lundström efter vacker passning från Simon i djupled. Hille kvitterar efter straff, vilket skulle visa sig vara det enda mål vi släpper in i denna match. 1-1 i halvtid, vi poängterar vissa taktiska detaljer i halvtid för att försvåra Hilles spelvändningar som gjorde det jobbigt för oss ibland i första halvlek.
 
Andra halvlek hinner knappt starta så slår Holm till med ett mål som borde vara ett av årets mål på Hille IP. Jag hade inte mer än hunnit tänkt att Dannes långa djupledsboll mot Holm som var 1 vs 3 var lite onödig så hinner bollen studsa en gång innan Holm drar den i nättaket med en halvvolley från 40 meter, sjukt snyggt!
 
Efter 60 - 70 minuter börjar några spelare tröttna, dagarna på stranden gör sig påminda och in i matchen börjar grabbarna från PA laget komma, alla födda 95-96.. Och ingen av dem är blyga, de springer, sliter, jobbar och vågar utmana och när David Leander, som hoppat in som ytterforward, frispelar inhoppande spetsen Jonas Oskarsson till 1-3 blir man som SFFare varm i hjärtat och trygg inför framtiden.
 
Vi får förvisso spela mer lågt försvarsspel i våra positioner i denna match än i matcherna i fyran, träna på att vara kompakta och jobba rätt i positioner,  men även idag kan vi återerövra bollen med aggressiv första press vid ett antal tillfällen och vara tidigt jobbiga för hemmalaget. Hille kan ha vunnit bollinnehavet något, men chansmässigt och med kvaliteen att ta till vara på lägen som skapas är vi idag bättre.
 
Stor glädje hos oss, med vår prestation, med våra rutinerade spelare som tar ansvar och SFFs unga killar som spelar bra mot ett absolut topplag i divison 3, fina kvitton.
 
Inget klart, inget vunnet, men vi jobbar vidare med stort självförtroende inför seriestarten i division fyra Hälsingland!
 
Nästa vecka:
Träning Måndag Fotboll
Tisdag Åsa Fys
Onsdag ledigt
Torsdag träning + mingel i Gösta Fruncks stuga
Fredag Avfärd mot Åland och Mariehamn för träningsläger fre - sön.
 
 
Avslutar med ett stort tack till Peter Rehnman som länge gjort att Söderhamns FFs hemsida vart en av de bäst skötta hemsidorna i fotbollshälsingland, han skriver:

"Nu tar jag adjö från uppdraget som webansvarig. Det är ett av de roligaste uppdrag jag någonsin haft inom mina snart 45 år inom fotbollsfamiljen. Nu tar jag tag i nya privata utmaningar som kräver sin tid. Men kom alltid ihåg.....
"Y"ll never walk alone" !

 / Peter Rehnman"

 
 
Tijngeling!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0