KM dag 2

Då har huvudet fått vila några timmar och syret kommit tillbaka i kropp och knopp.
Batterierna laddade för ännu en dag med futsal, världens roligaste sport.
Vi spelar idag match kl 14.45, semifinal mot Ljusne eller Trönö om jag är rätt underrättad. Två lag med relativt lika spelsätt. Där kanske Trönö har några individuellt fler skickliga spelare men där Ljusne som lag kanske jobbar lite hårdare och tightare. Jag har inte sett mycket av dessa lag men jag tror det blir en jämn match då de möts.

För oss spelar det absolut ingen roll vilket lag det blir, det gäller för oss att vara 100% "där" när semin börjar, då ska det lag vi möter göra något mycket bra för att slå oss!

Nästa helg står ett division två lag samt ett "riktigt" futsal lag på andra sidan i Västerås, så fruktar något lag gör jag inte i KM. Respekt ska man ha för alla!

Jag har såklart stor tro på oss, vi är laget alla vill slå, vi ska ÄLSKA det läget!

Inga större hemligheter med hur vi ska vinna. Vi ska vara oerhört svåra att göra mål på och vi ska spela med stor risk, eller stor chans till målchanser när vi har boll.  Vi ska sätta varandra i gynnsamma positioner, finns inga möjligheter att sätta varandra i bra positioner har vi spelare som kan lösa situationer med sin individuella skicklighet. Vi ska vara metodiska, 30 minuter är lång tid i futsal!

En vinst är en vinst, vare sig det är 4-0, 13-1 eller 3-2 det får vi aldrig glömma!

Jag pekar gärna på det vi gör bra här i bloggen:
Klockrent försvarsspel mot Bergvik, några bra anfallskombinationer och några fina individuella nummer framåt, Fint kombinationsspel och effektivitet mot Sandarne, ett UNDERBART futsalmål mot Stugsund, en hörnvariant som lyckas.
Och tre vinster.
Det vi gör mindre bra tar vi inom laget och gör det bättre nästa match!.


Vi jobbar på fyra olika "positioner" när vi lirar futsal, målvakt, playmaker, flankspelare samt targetspelare och dessa spelare spelade alla igår:

Molin, Blom

Pontus, Simon, Danne, Felix

Lilla, Westberg, Rehnman, Enarsson,  Robin, Victor, Spång, Tommy

Stora, Lundström, Holm, Adde, Adam

(Alla måste dock kunna hantera alla positioner ok då man i futsal inte alltid hamnar på "sin" utgångsposition)

Terje, Ivan, Strid, Stenberg samt P pumpar in energi i laget från läktaren och från sidan då dessa av olika anledningar ej deltar i denna turnering. Olika skadekänningar på dessa lirare.

12 utespelare får vara med i matchtruppen samt två målvakter. Vilka som spelar semifnalen idag? Det får du se om du är på hallen kl 14.45.


Denka skriver följande om KMs första dag på sin blogg:
http://denkologi.blogspot.com/


Ikväll skriver jag förhoppningsvis om två matcher med bra prestationer och Vinst!


Snart 21 000 besök på denna sida, sjukt. Farsan (7000 besök), Blom (7000 besök) och Per Svensson (7000 besök), roligt att ha er här! =)


Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0