Intersport Cup, dag 1

DÅ var dag ett avklarad i Intersport Cup, eller Glysis Cup för oss som vart med ett tag. Överlag en positiv dag. Vi började med att möta ett lag som ifjol slog ut vårt "första lag" ur cupen i kvarten och som alltid brukar ge oss tufft motstånd inomhus i dessa cuper, Delsbo. Delsbo tog ledningen i matchen men sedan tog vi tag i spelet, hittade känslan på planen, kvaliteen både med och utan boll och vann tillslut med stora siffror, 10 - 2. Oväntat stora siffror mot en seriekollega även då jag vet att vi behärskar även denna sorts "inomhus fotboll" rätt bra. FUTSAL är det dock absolut inte!

Match två mot ett piggt, rappt Strand och deras juniorallsvenska lag. Vi tar ledningen med 1-0 efter 10 sekunder och vinner till slut matchen med 6-0, eller 6-1 då de gjorde mål på en handicapstraff. Siffror som den första halvan av matchen var lite väl stora i vår favör, Strand killarna gav oss rätt bra motstånd i en kvart och Blom måste göra 2-3 riktigt bra räddningar i fria lägen. Men vi hittar tillbaka till den kvalitee vi besitter efter halva matchen och vi vinner även denna match klart tillslut.


Sista matchen mot vår samarbetspartner som vi tyvärr stötte på i gruppspelet, Norrala IF. Vi gör återigen mål efter 10 sekunder och springer ifrån till 7-1 genom några riktigt fina anfall. Matchen "dör" något och slutar 9-2, 9-3 efter handicapstraff mål av NIF.

En godkänd första dag med höjdpunkten i den första matchen mot Delsbo där vi visar prov på fina kombinationer i anfallsspelet och även efter fem minuter ett bra försvarsspel i vårt lite mer "otränade" försvarsspel om vi jämför med vårt futsaltänk.

Poäng och spelare som lirat i dagens matcher (mål+assist):
Alex, Simon (3+4), Danne (1+1 ), Felix (3+3), Terje, Rehnman (3+3), Robin (3+0), Spång (2+1), Lilla (0+3), Filip (2+0), Holm (2+0), Lundström (2+4), Adde (4+3)

25 mål på tre matcher, vi är målglada i årets inomhusspel!!!
25 gjorde vi också mot Ervalla och Västerås, fortfarande en sjuk siffra, och det i FUTSAL!

Bröderna Olsson tyvärr sjuka, så även tyvärr "Stora" Wallgren, Westberg fick ledigt denna cup, Adam i Norge, P i Norge, Molin med PA och Stenberg med PA, Ivan och Strid suktar efter "riktig" fotboll =)

Om mina uppgifter stämmer möter vi imorgon division två (eller ett!?!) laget HuFF i kvartsfinal. Hemmalaget, STORA favoriter. Vi gillar läget, ALLT att vinna, allt annat stor skräll och missräkning för Hudik, laget och publiken.

Vi är ett diviison fyra lag, HuFF ett topplag i tvåan, kanske ett division ett lag. Ska bara kunna gå på ett vis eller?
Vi tänker dock spela om det, tro på det vi gör och se hur långt det räcker!
FÖR MIG BLEV DET EN DRÖMLOTTNING, BÄSTA MÖJLIGA MOTSTÅND!
Matchtid 11.30


Andra tankar och reflektioner från dag ett:
  • Ilsbo det lag som överraskat mest positivt på mig och då vinner SFFs, NIF och SIKs gemensamma PA, P16, mot dem då vi åkt hem med 3-5, STORT GRATTIS
  • Denna blogg har en del otippade läsare har jag lärt mig idag...
  • Är återigen inte besviken på NÅGON som spelat i vår tröja idag, och återigen skriver jag det och MENAR det.
  • Rykten säger att Bergvik såg vassa ut på fredagen, precis som jag trodde. KMs förutsättningar passar inte Bergvik och dess spelare, denna typ av fotboll, ytor och stora mål passar dem bra! Här kan det löna sig att ha skjutglada spelare med tunga skott.
  • Vi har presterat några underbara anfall som tyvärr inte resulterat i mål, ofta ribb eller stolpskott och ofta följt av ett riktigt, ursäkta språket, skitmål i sekvenser efter. Sådana räknas också och visst är det en styrka att även kunna göra dessa!
  • Tävla och VINNA älskar jag att göra och vill att alla i SFF ska älska. Sedan ska vi såklart ha JÄVLIGT roligt också, varför annars hålla på? Idag har vi gjort/haft detta, då kan jag inte vara missnöjd!
  • Imorgon en stor utmaning, vi gillar läget!!!
  • "Danne Dunka"s broders Åsbacka Bygg hade fixat ruggigt snygga uppvärmnings t-shirts till oss, fint ska de va!
  • Lite dåligt "drag" i hallen tycker jag, hoppas det hettar till lite imorgon.

 

 

 

Tjingeling!

 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0