Fotboll så mycket mer än taktik, teknik och fotbolls "smartness"...

...handlar också en hel del om FYSIK!

I år har vi lyxen i SFFs A-lag att ha en riktigt proffsig, utbildad fystränare i Åsa Lemberg. Så här kan det se ut när hon kör ett fyspass med laget i spegelsalen:

http://www8.idrottonline.se/SoderhamnsFF-Fotboll/A-laget2012/Nyheter/Fystraningispegelsalen/

Ska få grabbarna i fysisk form!!!

Vi har också en hemsida som jag tycker håller riktigt hög klass för ett division fyra lag, här en häftig nyhet om vår officiella hemsida med adressen:

http://www8.idrottonline.se/SoderhamnsFF-Fotboll/

"From nu kommer vi att presentera en del bildmaterial på a-laget. Dels på träning men även under match och i andra sammanhang. Vi ska också pröva att filma och göra intervjuer under säsongen. Förhoppningsvis också öka intresset för hemsidan.

Det mesta kommer att presenteras under rubriken Nyheter.

Det är redaktionens två webspanare, Nadia Skhiri och Frida Wiman, som går på Staffangymnasiets Samhälls/mediaprogram årskurs 1, som kommer att ta hand om detta och presentera under A-laget på hemsidan."

- Peter Rehnman

 

ALLT som kan bidra till något sorts positivt intresse för SFF välkomnas och i dagens samhälle är ju internet ett forum där mycket kommunikation/information/nyhetsspridning o.s.v sker. Att då ha en "levande" hemsida är ju såklart otroligt kul. Bra jobbat Rehnman Sr med flera!

 

Tjingeling!

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0