Bilder av vinnare m.m.

Från GPs hemsida:

FC Ibra har Zlatan i ryggen

Klubbnamnet är godkänt av den store mannen själv.
– Jag frågade honom och det var okej, säger Eddy Lopez.

Någon kanske har noterat att det finns en ny fotbollsklubb i stan. Om inte annat för namnet, FC Ibra. Och ja, det finns en koppling till Zlatan Ibrahimovic.

– En kompis kom på namnet och jag berättade det för Zlatan när jag hälsade på honom i Italien och vi fick använda det, säger Eddy Lopez som är en av initiativtagarna till FC Ibra som bildades för ett och ett halvt år sedan som en enlagsklubb, men har utvecklats i en annan riktning.

Just nu arrangerar tillexempel föreningen en skolturnering i futsal i Sandeklevshallen i Bergsjön, men har större visioner än så.

– Vi skall beta av och visa upp oss i hela stan och till nästa säsong hoppas vi att verksamheten har utvecklats, förklarar Lopez och berättar att ett damlag redan ligger i pipe-line och att det finns förhoppningar om någon form av ungdomsverksamhet redan i höst.

– Vi vill vara en riktig klubb och få unga att spela fotboll inomhus tidigt. Det är så man får bra teknik, på mindre yta, och det är så det ser ut i länder som tillexempel Brasilien, säger Lopez och förklarar att a-laget, kompisgänget bakom klubben som gick till regionsemifinal i futsal-SM i år, vill visa vägen.

– Vi har ett bra lag och en hög målsättning. Vi skall vinna SM och spela i Europa.

Eddy Lopez är ett känt fotbollsnamn i Göteborg efter en karriär i bland annat Frölunda och Gunnilse. Som ung en mycket lovande spelare med U 21-meriter och tidigt bekant med Zlatan Ibrahimovic, innan genombrottet faktiskt.

– Vi har varit kompisar länge och är det fortfarande.

Är Zlatan på något sätt inblandad i FC Ibra?

– Han är positiv till klubben och stöttar den lite grann.

FC Ibra har ännu ingen bas för sin verksamhet, men det finns ideér som Eddy Lopez i det här skedet inte vill gå närmare in på.

– Vi har lite grejer på gång och för en dialog med kommunen och vi känner oss inte bundet vid dom nordöstra stadsdelarna.

 

 

 

Träningstider SFFs A-lag vecka 5 - 10


Vecka 5 - 10:

 

tisdag:   16.45 - Spegelsalen(ej 31/1 dock - egen träning på Active)

onsdag: 19.00 - Dina

torsdag  17.45 - Dina

lördag    10.30 - Dina (ej 11/2 - Futsal-Sm i Falun)

 

 

Tjingeling!

 

 


Kommentarer
Postat av: Denka

Hahahahahahaha Svensson gömmer sig som grannen i 90-tals serien "tummen mitt i handen"

2012-02-01 @ 22:44:31
Postat av: Per

Ligga bakom och verka - det är min paroll...

2012-02-03 @ 16:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0