Väl genomförd DM match

Näsviken - SFF 0 - 9

Mål + (assist) = Rehnman, Lundström (Rehnman), Spång (Simon), Lundström (Spång), Lundström (Simon), Victor (Simon), Victor (Simon), Victor (Simon), Victor, Simon (Enarsson)

Startelvan:

Molin

Adde   Felix   Stenberg   Rehnman

Simon    Terje     Victor

Enarsson   Lundström     Spång

Avb. = Adam, Alex, Pontus, Strid


En mycket väl genomförd match har vi just presterat på Hudiks fina konstgräs. Många tydliga exempel på det som nötts i DINA hallen, både i anfall och i försvar. Ofta ett vägvinnande spel efter backen genom alla lagdelar, kombinerat med ett längre spel när det behövdes. Visst slarvade vi ibland och passade bort några onödiga bollar till gröna spelare, MEN, vi ska SPELA fotboll, det kostar ibland en del bortslagna passningar.
Försvarsmässigt hittar vi oftare de signaler som betyder gemensam aggressiv press och återtagande av boll och/eller när vi behöver retirera till positioner.

Vi går in i matchen med en bra inställning till att göra "jobbet", det gillar jag!

"Idag fick vi en fotbollslektion av Söderhamn, torsk 0-9. Vi mötte ett taggat & riktigt bra lag, sen att dom fick 0-1 efter 1 min.underlättade ju inte"
 - Näsvikens hemsida

Kort och gott en väl genomförd match och alla gör bra insatser, från målvakt till anfallare. Vissa sticker ut lite mer, Lundström fortsatt het, på mitten dominerade vår "trea" stort med Terje som slitvarg och terrier, Victor och Simon med många nycklar framåt och många poäng. Spång och Enarsson mycket involverade i spelet och inte isolerade på kanterna. Vår backlinje gör det bra och fyller på med folk i anfall samt löser de situationer som uppstår bakåt. Inte ETT skott mot vårt mål, då har vi gjort försvarsarbetet bra!

Vi flyger såklart INTE iväg, jobbar ödmjukt vidare. Träning med Åsa Tisdag, fotboll Onsdag och Torsdag, match lördag (SAIK) och söndag (Huge).
Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0