Två pass sedan sist.

Två pass har passerat sedan den fina prestationen mot Näsviken i dm. Ett tufft fys pass med Åsa i Spegelsalen i Tisdags samt igår ett pass fotboll i Dina hallen.
Ett pass där Robin, Danne, Strid och Pontus var de som saknades.
Uppvärmning med speluppfattnings inslag, press spel samt förmågan att spelas sig ur press och sedan smålagsspel. Efter spelet intervall löpning runt A-planen efter vår fotbollstid i hallen. Många ser starka ut konditionsmässigt nu!

Ikväll kör vi på ett tufft pass igen med löpning efter fotbolls träningen, till helgen spelar vi match i Sandviken Lördag mot SAIK och sedan tar vi oss ann ett bra Huge, matchen Söndag på Strömvallen. Tuff belastning just nu men nästa vecka kommer vi att släppa en del på den tuffaste träningen för att komma så fräscha, sugna, starka och pigga som vi kan till seriepremiären den 5/5. Det närmar sig!


Idag sponsorlunch med SFF, jag fick äran att prata "lite" om hur det sett ut hittills för oss, bl.a. futsalen och träningsmatcherna och vad som komma skall i matchväg. Henrik pratade om vår "filosofi", trupp, klubbsamarbete med mera. Hade vi inte behövt sluta p.g.a. tidsbrist hade vi kunnat stått där ännu och babblat...Viktigt med sponsorer och naturligtvis ställer vi upp på allt som främjar sponsring!

Efter sponsorlunch träff med Fys Åsa och fysplanering. Jag hann tyvärr bara vara med en snabbis men Henrik och Åsa har planerat hela vårens fys. Vi kommer INTE gå ned oss fysikt i år, ett löfte, ej ett hot....


  • United torsk igår....surt. Borde ändå bli ligaguld!
  • Häcken, med Crille Lundström som assisterande, krossar Malmö med 5-0, det unnar jag honom och dem, härligt!
  • Gefle förlorar med 6-1 mot nykomlingen Åtvidaberg...vilken genomklappning! Nu såg jag inga stora målvaktstavlor men dags att ge Emil Hedvall chansen i mål va??? =)
  • Påsklovet går för fort!

 

 

Tjingeling!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0