Odds division fyra Hälsingland

Då finns Nordic bet oddsen ute på division fyra Hälsingland 2012, seriesegrare. Det ser ut så här:

   
Söderhamns FF

1.60 
   
Strands IF


2.90 
   
Ljusdals IF


8.00 
   
Bollnäs GIF FF


13.00 
   
Delsbo IF


13.00 
   
Ljusne AIK FF


13.00 
   
Trönö IK


25.00 
   
RSK 2/ Arbrå BK


40.00 
   
Forsa IF


60.00 
   
Ilsbo SK


60.00 
   
IFK Bergvik


75.00 
   
Nordanstigs FF


75.00


Man kan förhålla sig på olika sätt till dessa siffror. Vi har satt olika mål internt i laget, om det speglar dessa odds håller vi för oss själva, men det är "våra" mål vi jobbar efter.
Personligen ser jag det bara som positivt att människor "utifrån" ser oss som favoriter, det måste ju betyda att vi gör något rätt och ser på förhand starka ut, det kan aldrig vara fel!
MEN, man ska ha i åtanke att vi de senaste åren vart tippade mycket högre än var vi hamnat, speciellt ifjol då vi åkte ut men var tippade som topp fem åtminstonde.

Vi får INGA gratispoäng för att olika människor tror på oss. Serier avgörs inte i bloggar, på spelsidor, hemsidor och snack i massa olika forum. Serien kommer att avgöras vad lagen/spelarna/tränarna presterar på planen i träning och match, snacka, tippa och tycka kan alla göra.

Lite märkligt att Trönö, som ifjol kom tre poäng före oss i division tre, står till 25!?! ggr pengarna och vi i 1.60...Men som sagt, kul att människor tror på oss.

Real och Barca utslaget, Chelsea mot Bayern i final, hur många trodde på det?!?!
Ska bli mycket intressant att se Chelseas taktik och spelsätt i finalen mot Bayern. Alla köper nog taktiken som utövades mot Barca, EFTERSOM det med lika mycket defensiv skicklighet som med flyt gick hem och är det enda sättet Chelsea kan slå Barca på. Men kommer stjärnorna Lampard, Drogba, Mata o.s.v. köpa att spela det spelet mot Bayern?
Om inte tror jag hårt på tyskarna som har en offensiv i absolut världsklass då det finns ytor mellan motståndares lagdelar och ytor att ställa om och kontra på. Köper Chelsea spelarna att spela något i stil med 1 - 6 - 3-  1 i försvar på egen planhalva kan guldet gå till England.
Naturligtvis hoppas jag som neutral publik få se något i stil med matchen mellan Bayern och Real igår. Men jag har ju också en förkärlek till slugt, tight försvarsspel samt uträknade omställningar och kommer även att uppskatta om Chelsea väljer den taktiken...


Ikväll träning, på söndag kör Åsa ett pass med spelarna och jag och Henrik försöker ta tränarexamen för bas 1 o 2..Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0