En magisk comeback!

Den raden hade kunnat inleda detta stycke, men då hade jag dragit två stora lögner.
1: Jag gjorde INTE comeback idag
2: Hade det vart en comeback hade den vart allt annat än magisk!


70 minuter kanonspel, strulig avslutning men vinst mot Huge!


Adam

Spång    Felix   Danne    Strid

Simon   Terje   Victor

Enarsson   Holm    Lundström

Avb: Kevin E, Molin, Ivan


IK Huge - SFF 3 - 4 (0 - 3)

0-1 Lundström (Simon), 0-2 Holm (Simon), 0-3 Lundström (Simon), 0-4 Lundström (Spång)

Inledningsvis blir vi överrumplade av Huges "nya" spelmodell. Där vi talat om deras tighta, låga försvarsspel och vart vi skulle få ha tid med bollen mot detta motstånd kommer Isakssons manskap ut och tokpressar oss högt från start. Första tio minuterna av matchen höll det på att betala sig ett par gånger då de stressar oss till tidiga bolltapp och skapar chanser, bl.a ett ribbskott. Efter tio minuter är vi inne i matchen och den oväntade taktiken hos motståndaren, vi hittar förmågan att spelar oss förbi Huges första tuffa press, ofta på det sätt som vi vill och tränat på. Kalla mig gärna enögd, men jag tycker vi från denna stund fram till minut 70 ofta spelar på/eller nästintill vår maximala nivå. Tur att vi inför seriepremiären har 20 minuter vi kan slipa på och göra ännu bättre!

Lundström plockar ned en macka i djupet från Simon och sätter 0-1, Holm blir framspelad med ett instick av Simon och rullar in vårt andra, det tredje gör en stekhet Lundström efter en klackframspelning av Simon. 0-3 i paus och då har vi kostat på oss att bomma ett dubbelläge genom Holm och Lundström där det ska vara mål. Vi startar andra halvlek med ett fint anfall och det går inte många minuter innan Lundström gör sitt tredje mål för dagen, efter passning från Spång, osannolika 0-4!

Vi anfaller med mycket folk och tajmade löpningar, spelar i djupled när vi kan, vågar hålla i boll och vända spel då vi behöver. Jobbar hårt i försvarsspelet.

Lundström får sedan en lättare skadekänning och kliver av. Våra mittbackar, Danne OCH Felix skadar sig, då redan Stenberg flaggat för att han inte kan spela samt att Krister och Rehnamn fallit bort från SAIK matchen händer det som inte skulle ske...

Jag försöker inte här ta något ifrån Huge, Huge är bra och kommer att gå bra i division tre,  men avslutningen på matchen bli långtifrån optimal för oss.

Ivan hoppar in och Kevin Engman hoppar in, två byten som skulle ske men sedan är det tyvärr tomt på bänken förutom målis Molin. Henrik hade sagt till mig att ta med skorna men det var varken hans eller min plan att jag skulle spela idag, eller någonsin...
Med dessa skador läre jag göra ett inhopp på 20 minuter. Lite kaos dessa 20 minuter, massor av om möbleringar i laget och ett Huge med offensiva kvaliteer tar chansen och snyggar till siffrorna. Holm och Ivan hade dock lägen dessa minuter också att öka på vår ledning i fria lägen, men det slutar 3-4.

Enligt Henrik berodde tappet på att vi avslutade matchen med en "Isterbuk" på mitten, vem var det? Hahahaha Min hybris på planen var det enda som kändes som "förr", jag började med att skjuta ett skott från halvvägs in på offensv planhalva som INTE gick längre utanför än 4 meter....


MYCKET bra spel i 70 minuter, dessa bygger vi vidare på. Fortfarande inga poäng vunna, vi jobbar ödmjukt vidare!


Inga skador av "allvarlig" karaktär. Vi räknar fortfarande Robin, Christer och Lilla som de som kan missa några träningar till.

Pontus och Rehnman sjuka. Adde stod över dessa två matcher med lättare skade känning, hade nog spelat om det vart tävlingsmatcher, Stenberg hade känningar på uppvärmningen och sparades.

Till veckan:
Måndag - Möte kl 19.00 Hällåsen + Mat
Tisdag - Åsa Fys
Onsdag Fotboll DINA
Torsdag Fotboll DINA
Lördag Match Valbo, Strömvallen

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: namn

vart är alex blom?

2012-04-16 @ 20:40:32
Postat av: Forne

Mot SAIK och IK Huge var Andreas Molin och Adam Skhiri uttagna för att stå i mål, därav ingen Alex dessa matcher. Hej!

2012-04-17 @ 08:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0