Fredagspass i DINA hallen...

...med specialidrottseleverna fick avsluta denna hektiska fredag för min del. Ett pass med individuellt fokus i tekniska moment, driva, vända, finta. Varje elev hade flera tusen bollberöringar denna timme, precis som jag vill ha det i dessa moment.
Att vara en spelare under uveckling innebär att nöta, nöta och nöta tills saker och ting tillslut sker reflexmässigt. Fastän tekniska moment övas vill jag ofta slänga in lite "orientering" eller "awereness" i dem. Sällan man driver en boll, fintar och vänder i sin egen lilla bubbla på matcher, att ha koll på sin omgivning är viktigt! Avslutade såklart med tävling i detta....

Kunde inte låta bli att slå lite frisparkar i DINA och kan ödmjukt meddela att känslan sitter kvar...varannan i krysset.

Annars har fredagen bestått av fotbollsprovgenomgång, simning/livräddning och fritids "söta timmen", att vara pedagog är ibland världens mest skiftande och även roliga jobb!

Tyvärr dubbelbokat då vi skulle träna i Onsdags. Trönös damer hade klämt in ett pass på "vår" tid kl 18 och vi fick snällt vänta på nästa tid, 19.30 eller sticka ut och jogga. Jag valde det förstnämnda då 19.30 träningen kördes med tränar Janne.

Jobbas vidare med truppen. Några spelare provtränar med oss, några av "våra" spelare provtränar med andra lag, precis som det alltid är vid denna tidpunkt på året.

Imorgon futsalträning, 09.00 - 11.00, rykten säger att vi kan få tuffast möjliga hälsingemotstånd i sm kvalet så känslan, taktiken och tekniken i sporten är det bråttom att hitta nu!

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0