v.11 Träningsmatch 5

Denna vecka, som har vart rätt så tuff om man kunnat gjort de pass man skulle, avslutas med träningsmatch nr.5. Matchen spelas ikväll kl. 18 i Edsbyn mot nya seriekollegan "Byn".

Startelvan:

Blom

Engström Danne A Martin Simon

Adde Pontus Robert O

Spång Holm Besse

Hmm, det skulle vart en bra startelva men tyvärr är detta spelare som av olika anledningar inte kan delta i kvällens match. Adde, Spång och Besse fotleder, Robert O och Pontus sjuka, Blom och Holm jobbar, Engström och Danne långtidsskador med knän, Martin har fortfarande ljumskkänningar och Simon har dragit på sig ett gubbigt nackspärr =).

Den riktiga starelvan skriver jag om imorgon. Vi har, trots denna stora frånvaro, ändå 13 "egna" spelare att tillgå. Bara att välja om man ser glaset som halvfullt eller som halvtomt. Själv ser jag det som halvfullt och vi som finns tillgängliga får garanterat mycket speltid och det måste man ju älska!

Några som behöver matchträning kommer eventuellt spela match mot Trönö i Edsbyn på söndag med SFFT.

Gårdagens träning med Henrik, tema anfallsspel med inslag av speluppfattning. Henrik tvingar oss att se mer än bara bollen i olika övningar, upp med blicken och läsa in omgivningen innan man får boll. Fast jag har tränat fotboll i många år så har inte många träningar hittills i år känts slentrianmässiga och det är ju en bedrift i sig och såklart uppskattat.

Tisdagens löpningar satt i ett tag och energin har inte direkt sprudlat sedan i tisdags. Idag känns det väl ändå rätt ok i kroppen förutom en trötthetskänsla i en vadmuskel.

Sista rycket för A-laget innan en vecka där både kropp och huvuden ska få återhämtning innan vi kör igång och tar rejäl fart mot seriepremiären. Ledigt i helgen, Functional Moves tisdag, fotboll endast torsdag och sedan cup i dalarna nästa helg. Bara att passa på att åka på span, umgås med vänner, åka skidor, mysa med flickvänner, titta på film, gå på konserter och göra andra saker där förhoppningsvis fotbollen allt som oftast går först andra veckor.... Sedan hoppas jag att vår något slitna trupp är fräsch igen!

Lottningen till Sommartids Cupen är äntligen klar. Vi är regerande mästare i cupen efter finalvinst över seriesegrarna Kvarnsveden ifjol. Simon knorrade då in en snygg frispark i krysset vilket gav oss segern med 1-0. I år får vi möta Mora (div 4) och förra helgens motståndare Ludvika (div 3) i gruppen. I andra gruppen spelar Dala-Järna, Kvarnsveden och ett till lag som jag glömt namnet på. Hoppas vi får möta Kvarnsveden någon gång i turneringen, det enda division två laget.

Nu laddar jag för Byn borta som tyvärr verkar bli spelad i snökaos!

Tjingeling

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0