Lugn träning...

Kvällens träning modell "lugn" efter gårdagens "tuffare" pass. En träning där hjärnor kanske tränades mer än ben, i alla fall för en del spelare. Att knyta ihop det vi gör på träningar till det vi ska göra i match är en av de större utmaningarna för en tränare. Lätt att förklara varför man springer intervaller, tränar styrka och gör individuella teknikövningar med boll men alltid en större utmaning att förklara de kollektiva övningarna, taktiskt, varför man ska göra vissa löpningar, varför man ska styra/pressa åt ett visst håll o.s.v. Vad? Hur? Varför? gör vi övningarna?
En del spelare saknade nog spelet men det tar vi igen torsdag och fredag....med ben/hjärnor som är i skick för ett spel med kvalitee!

Kapten Olofsson fick briljera i kvällens tävling, jonglering med bollen på olika delar av kroppen vid varje tillslag och vann i tät fight med Pontus...

Stefcho gjorde första träningen med oss i DINA hallen och gjorde en bra sådan.

Avslutar med en egobild då fotografen lyckades få med den enda spelare jag fintade bort i sommras....

Tjingeling!!Kommentarer
Postat av: Denka

Finns inget med den bilden som säger att du lyckas finta !!!!!!!Stefco har en bra utbildning, så han behöver ni inte vara orolig för :)

2011-01-20 @ 14:57:44
URL: http://denkologi.blogspot.com
Postat av: nrfjorton

hahah nä egentligen inte, men om du såg fortsättningen när jag jonglerade bollen över Erik två gånger hade du tycket det var riktigt fräscht! hahahah Jepp jag litar på dig och Stefchos utbildning

2011-01-20 @ 23:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0