V.6

V.6 snart avklarad på "stegen", Måndagens lugna träning följdes upp med ett tufft fotbollspass tisdag och igår onsdag var vi på active där några av oss går in i en period av färre men tyngre reps i övningar. Kan återigen innebära en del "trötthetskänsla" i musklerna, precis som det ska vara. Musklerna har nu "vant" sig, byggt på sig och behöver nya utmaningar för att bli starkare, uthålligare och framförallt explosivare!
En del av nyförvärven fick bekanta sig med denna underbara övning:
http://www.youtube.com/watch?v=tUol6V2EnNw
 
Ikväll höll Henrik i träningen och hade filat på några övningar och det hade han gjort bra. Personligen gillar jag övningar som direkt kan relateras till vår spelfilosofi, sättet vi vill spela i match. Ikväll anfallsspel och personligen fick jag bl.a. nöta inlägg från vänsterbacksposition.
Tycker att vi redan visar en hel del kvalitee i de saker som vi gör även om vi fortfarande också har mycket att jobba med.

I tisdags hann vi inte göra Liverpool löpningarna efter spelet två mot två så tack och lov hann vi det ikväll istället...är det en tuff vecka så är det!! Nästa vecka ännu ett snäpp högre i intensitet för att sedan gå in i en vecka av "superkompensation" och återhämtning.

Henrik tog upp vikten av att sova, äta bra och vila när man har chansen för att kunna ta åt sig av all denna träning. I helgen har vi "bara" ett pass på active resten får ägnas åt återhämtning!

Några sjuka, någon småskadad annars har vi klarat oss bra från skador hittills i år, trots intensivt matchande i cuper och träningsmatcher, peppar peppar!!!

Vart fan kom stormen ifrån? Ska man behöva börja skotta igen...

Imorgon fredag, en intensiv dag börjas på gymmet 07.45 och avslutas i DINA hallen (vart annars?) med ett pass för skolan och sedan ett spelpass för A-laget mellan kl 17-18. Rest is for the soft!!!


Tjingeling!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0