Magisk lördag!

Vissa dagar är bättre än andra, igår var en sådan. Sovmorgon och efter en god frukost åkte hela familjen till Hällmyra i strålande sol. Där var Emma och Annelie och det åktes skidor och snowracer. Efter fika var det jag, Hilma och Emma kvar, syrran träning och Selma åkte med Marie på sin första kalasinbjudan,  och vi tog trean och det njöts och läskades i fina spår och värmande sol.
Efter skidor åkte vi snabbt hem och bytte kläder och åkte till biografen för filmen "Trassel"...ska inte ta till FÖR stora ord men filmen var den klart bästa animerade film jag sett och det skrattades, skämdes, gräts både tårar av sorg och glädje, måste ses om man har någon yngre förmåga att titta med!
Efter bion hem och då hade frugan lagat tacos och det lästes tidningar till melodifestivalen och barnen somnade skönt och vi somnade till en film i sängen.
En riktig Svensson dag och så jäkla skön!

Pricken över i:et; Rooneys avgörande balja mot City, fy fan va snyggt!!! Årets mål redan gjort, om ingen gör en Hallenius i år då, förra årets klart snyggaste mål. Ett mål med fler moment i, mottagning, lyftning över en back och skott med fel fot i en omöjlig vinkel på volley i bortre krysset....Rooneys mål har man ju faktiskt sett på träning en del gånger....Holm har gjort någon, Ivan försöker ibland, Strid har jag sett cykla, "Lillis" Helsing hade mycket sådan acrobatik för sig, Lars Edling gjorde någon....men Hallenius mål är svårare att göra. Men båda är ju sjukt snygga!

Idag faller snön och jag har av någon konstig anledning träningsvärk i vaderna...siktar på ett gympass och gärna lite skidor med barnen, annars inga planer...


Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0