Träning fram till KM, speltider i Västerås

Tid och plats för träning fram till KM den 6/7 -01 -2012

Tisdag den 27e Fys med ÅSA
Onsdag den 28e 17.00 A-hallen Futsal
Torsdag 29e 16.30 Flygstaden
Måndag 2/1 16.30 Flygstaden Futsal
Onsdag 4/1 16.30 Flygstaden Futsal

Alltså ingen fysträning nästa vecka samt att vi lägger lite extra tid till futsal inför alla matcher i sporten i januari.

De spelare som av olika anledningar ej kommer att delta i futsal kör träning på Active och får ladda upp sitt fotbollssug till max!

Kvällens fyspass med Åsa och tyvärr ett rejält manfall då några spelare hade förhinder och andra var sjuka. Men åtta spelare fick en rejäl genomkörare i ett cirkelpass som innehöll kondition, styrka, koordination, rörlighet och balans, såg jobbigt men ROLIGT ut! Åsa är en proffsig fystränare att ha i laget!


På min 35 års dag, den 14/1, åker vi till Västerås för att spela kval till futsal sm slutspelet. Västerås IK, division två i fotboll, är ena motståndaren. Tufft såklart, men också en rolig utmaning, vi kommer att bli en svår nöt att knäcka för dem!
Det andra motståndet verkar bli Ervalla SK, dock inte 100% klart,  ett fotbollslag från division fem Örebro. Ett lag som spelar i en futsal serie och då också såklart spelat mer futsal än oss....MEN, vi ska såklart vinna! (Den enda present jag vill ha på min födelsedag!)

Speltider i Västerås
Herrar
11.20 Västerås – Lag UFL (Umbro Futsal League)
14-00 Söderhamn-Förl. Västerås/Lag UFL
16.40 Segr. Västerås/Lag UFL - Söderhamn

HUR vi ska vinna ska vi fortsätta att nöta på imorgon, kl 17 i a hallen.  Tre futsal träningar kvar till km, sedan en futsal träning veckan därpå och sedan åker vi till Västerås. Vi ska tävla ihop, vi ska göra allt för att vinna ihop, blir det inte som vi tänkt oss förlorar vi ihop, sedan lär vi oss av det samt blir bättre för att förhindra att det händer igen. Så jobbar vi.

Tjingeling!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0