Läget i truppen och dags för derby!

I början av säsongen bestod vår trupp av 24 spelare. Numera ser den ut så här och innehåller 20 spelare:

1.   Adam Skihri 
16. Alexander Blom                                
3.   Johan Persson
4.   Tommy Nord
5.   Pontus Olsson
6.   Victor Olsson                                      
7.   Simon Åberg
9.   Robert Lundström
10. Niklas Holm
11. Ivan Levoskho
12. Robin Olofsson
13. Oscar Spång
14. Benny Dahlin
15. Felix Lingman
17. Daniel Andersson
18. Stefan Lyubenov
19. Terje Weijl
20. Andreas Olsson
21. Martin Strid
23. Mickael Engström

De spelare som försvunnit sedan säsongsstarten är Besse Palani (SIK), Anton Forsberg (SIK), Robert Olsson (Slutat) och Emil Helmersson (Studier).
Även Lundström och Victor har tyvärr snart gjort sina sista matcher denna säsong då spel i USA och på college står på deras agenda. Bara att önska dem lycka till på ett sådant äventyr!

Jag är evigt optimist, hoppas och tror att vi ändå har en trupp som kan plocka nödvändiga poäng på hösten för fortsatt division tre spel.
Några spelare kan hittills denna säsong ses som ett sparkapital och det är till viss del Marin Strid som vart skadad en del men är påväg tillbaka, likaså Danne A, Robin Olofsson, Oskar Spång och till viss del även jag då.


Ikväll är det då derby mot Trönö, i Trönö. Vi jagar revansch efter en snöplig 0-1 förlust på Hällåsen i vårens match. Såklart en match med mycket känslor och förhoppningsvis mycket publik, uppåt 1000 personer borde inte vara omöjligt. Trönö har plockat in två nyförvärv med meriter från spel högre upp i seriesystemet på sommaruppehållet och förhoppningsvis är dessa två med ikväll. Två spelare med afrikanska rötter och det ska bli intressant att se dessa i Trönös tröja.

Vi är jäkligt taggade och känslan på gårdagens träning var positiv, vi varken känner oss som ett bottenlag eller ser ut som ett sådant. Jag tror starkt på tre poäng ikväll om vi kan gå in och njuta av matchen, våga spela, slita som hundar när vi inte har bollen och denna gång sätta något av alla de lägen vi kommer att skapa. DÅ BLIR DET SEGER!

Jag och Danne A de enda i truppen som av skador är otillgängliga. Hur elvan ser ut och hur den formeras får ni se ikväll....

Ses på Trönö IP!

Tjingeling!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0