Förlust mot Huge

SFF - Huge 2 - 4 (2 - 1)

SFFs Mål: Victor och Simon

Är fortfarande så erhört besviken över detta resultat... vi hade en punkt som var viktigare än några andra mot Huge, fasta situationer. Ändå släpper vi in tre mål på just sådana. Och Gädd Janne gjorde inget.
Spelmässigt återigen ok, rent av bra i första halvlek men jag blir så less på att skriva att vi gör det bra spelmässigt men förlorar. För mig går A-lags fotboll i första hand ut på att vinna och det gjorde vi inte. Punkt.


Alla matcher är såklart jäkligt viktiga just nu, Edsbyn matchen på Torsdag inget undantag. Då finns det också EN punkt i försvarsspelet som är mycket viktigare än alla andra, hoppas vi kommer att klara av den bättre. Eller inte hoppas, den SKA vi klara av bättre!


Vi är fortfarande på alla sett med i bottenstriden för att klara oss från degragering men poängen måste snart börja falla in på kontot. Upp till varje spelare och andra runt laget att ta sitt ansvar i varje situation, både på och utanför planen.


Ska vara besviken några timmar till, då är det träning och sedan börjar fokus mot ett hett division fem derby mot Trönö på Onsdag och sedan Edsbymatchen på torsdag.
6 POÄNG!!!


Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0