Mer om matchen

Tänkte idag skriva lite mer om matchen men då Denkologin fanns på plats och gillade vad han såg är det bättre att ni läser hans fina ord om vår match. Jag är såklart färgad vit i allt jag skriver, så läs detta istället från en mer "neutral" Dennis i publiken.

"När SFF ökade på ledningen så var det ett stort bevis på att laget utvecklat sitt sätt att tänka fotboll jämfört med de senaste säsongerna. Lilla Wallgren spelade ett instick bakom backlinjen till en djupledslöpande Holm, som i högerinnerposition om kortlinjen spelar efter marken mot målområdeskrysset där Robban Lundström möter och smäller in den hårt med högern vid första stolpen. Ett vackert fotbollsmål. Bara minuter senare ökar SFF på sin ledning när Tomas Renman slår ett "Erik-Edman-mot-Bulgarien-inlägg" , och där Robert Lundström kommer med fart och sätter pannan till. 3-0, och spelet talade för ännu mer mål.

SFF fortsätter hela första halvleken att spela grym fotboll. Man löser alla situationer med klockren funktionell teknik och vinklar och trianglar i äkta modern stil. Rolig, effektiv och vägvinnande fotboll. Innan halvtid blev kommen så gjorde Robert Lundström sitt tredje för dagen efter att han tagit emot bollen och fri med keepern satte den. Passningen såg ut som ett misslyckat skott av Simon, Men jag skriver väl en genial passning för sakens skull.

Och faktum är att SFF faktiskt gjorde även 5-0 innan paus. Om de andra målen varit snygga så var det femte magiskt. En spelvändning ut mot Lilla som skar in och lyfte mot Holm i vänsterinnerposition inne i straffområdet.Holm la ner bollen på ett tillslag och där kom Såklart Robban med fart och dundrade in sitt fjärde hårt med vänstern."


Läs mer på
http://denkologi.blogspot.com/


Läs såklart också här:
http://www8.idrottonline.se/default.aspx?id=16523
Nästa Söndag kanske vi sitter här och torskat med 1-3 mot Stugsund i Edsbyn, blir totalsågade och funderar vad fan som gick snett.
Spelar vi som igår får vi dock med oss bra resultat i de flesta av årets matcher. Nu är det viktigaste för oss att fundera på varför vi spelade så vägvinnande redan första matchen och sedan försöka vara konsekventa i det vi gjorde på planen.
Insupa känslan efter starka prestationer och vilja komma tillbaka hit gång efter gång.
Nu ska vi träna riktigt bra till veckan, förhoppningsvis få tillbaka några spelare i truppen, stärka konkurrensen ytterligare och längta till nästa helgs match. För match, och vinna, det är tamefan den enda nyttiga drogen!

Träning i veckan:
Måndag DINA
Tisdag DINA
Onsdag DINA
Torsdag Åsa Fys
Lördag Match mot Stugsund i Edsbyn kl 16.00Dotter Hilma börjar tillfriskna, vinst igår, fint spel, inga skador på de som spelade, fint väder, sportlov till veckan, hade en rolig sista vecka på jobbet (jobben), vasaloppet på tvn.
Ibland är livet lite godare!


Tjingeling
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0