Matchdag Edsbyn - SFF

Igår tränade SFFs A-lag i Dina hallen. Efter "teman" 1 vs 1, anfallsspel och försvarsspel så var temat för gårdagens träning fart och intensitet. En "klassisk" SFF träning under Chappas ledning skulle man kunna säga. Smålagsspel där syftet är att hela tiden fatta snabba beslut, snabbt ta sig in i press annars är risken stor för mål emot samt en hel del närkamper, avslut och intensitet.
Och såklart, ÄLSKA ATT VINNA!
Igår vann blått lag, anförda av bl.a. en Lundström som just nu lyser ikapp med Venus!Ikväll åker vi återigen till Öns härliga konstgräs, denna gång för match mot division tre laget Edsbyn. Edsbyn vann i helgen sin träningsmatch mot vår seriekollega Delsbo med hela 6-1.
Edsbyn vann alla möten mot oss ifjol. En träningsmatch och två seriematcher. Snacka om "Boogie team". Ikväll kommer vi försöka jag bort det spöket.
Till i år har Edsbyn tappat spelaren som var den största nageln i ögat på oss ifjol, Oliwer Widahl, till Selånger. De har även tappat sin klart bästa spelare på hösten, Jonathan Partin. Lägg därtill Modd som gått tillbaka till Rengsjö och att tränare Fagerhov har flaggat för att han inte ska spela i år. Starkt att utan dessa spelare vinna mot Delsbo med 6-1. Vi har en härlig utmaning framför oss ikväll.

Läget i vårt lag.
Robin har fortfarande problem med sin fot, Stridh är sjuk, Adde sjuk, Lilla skadekänning i ryggen och likaså Ivan.

Resterande från truppen taggade till max! Jag har sagt det förr och säger det igen, match är bästa/roligaste/mest utvecklande träningen!

Krister "Stora" Wallgren tillbaka i träning och han kan komma att göra debut i SFFs FOTBOLLSLAG i match ikväll, kul!Öns matta kl 19.00. Ses där!


Tjingeling!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0