Borlänge...

och hotell Active Stay, Vi har nu spelat tre matcher i sommartidscupen.

SFF - Mora 2 - 2
Lundström X2
Assist Spång 1X

En match vi i stort sett bara vill glömma. Kollektiv paltkoma efter tidig morgon och sen lunch kan ha legat bakom en insats vi alla kunde presterat bättre i. Ljusglimtarna i den matchen Lundströms två mål, ett efter en fin djupledsboll från Spång samt ett friläge till. Lundström som fortsatt gör mycket mål, nu sju mål på 2,5 matcher...Molins fina räddning i slutsekunderna som räddade kryss till oss, Dannes klockrena glidtacklingar i heta lägen för Mora samt det faktum att vi "vann" matchen på straffar. (Kommer att räknas om två lag hamnar på samma poäng och målskillnad)SFF  - Tunabro 5 - 0

Paltkoman bortblåst och en helt annan närvaro samt pigghet hos spelarna, både i kropp och knopp. I denna match fick vi se mycket prov på det vi tränat på, hur vi vill spela oss förbi motståndare, hur vi vill hota i djupet, när vi vill vinna tillbaka bollen högt, när vi vill jobba i våra utgångspositioner i försvarsspelet. Högre kvalitee i enskilda spelares aktioner.
En match som var en fröjd att se och vi gör några riktigt granna mål. Det kanske vackraste var när Holm efter en löpning med boll mot Tunabros straffområde hittar Simon i boxen med en sidledspassning, Simon spelar Rehnman som med en vänsteryttersida hittar Victors panna framför mål. Nick i mål efter ett oerhört snyggt anfall.

SFF - Bullermyren IK 1 -1

Ingen fantastisk prestation men om man ser bortom besvikelsen för "bara" ett kryss så kan man ändå se ljusglimtar i denna match. Fotbollen går ut på att göra mål, för att göra mål ska man skapa chanser. Skapade chanser gjorde vi i denna match, en hel del. MEN vi sätter inte dit dessa chanser, då vinner man sällan oavsett motstånd..

Nu får vi tyvärr inte spela match om förstaplatsen men vi får möta det lag som är högst rankad om tredjeplatsen, Kvarnsveden.


Storstryk mot "hemma laget"

Kvarnsveden - SFF 6-1

Förlust med tennissiffror fick vi tyvärr i den avslutande matchen. Kvarnsveden, som ifjol spelade i division två, var ett och två nummer för stora för oss. Där vårt pressspel ofta fungerat klockrent i tidigare matcher hade Kvarnsveden kvaliteen att spela sig förbi vår första press och göra vårt lag allt för utdraget. Ytorna blev allt för många och allt föra stora och när vi krympte dessa skickar de inspel i vår box med kvalitee.
När vi sedan bjuder Kvarnsveden på några mål efter rent slarv är vi tyvärr chanslösa. Ivan kvitterar till 1-1 efter en fin solorusch och ett vänsterskott som målvakten släppte under sig.
Men Kvarnsveden får direkt ett mål av oss och då blir resten av matchen en tung uppförsbacke.

I två veckor får vi slipa på vårt spel innan nästa match, Näsviken i DM. 

Summa sumarum gör vi en dålig insats mot Mora, en ljummen mot Bullermyren, en bra mot Tunabro och mot Kvarnsveden räcker vi helt enkelt inte till just nu.

Ikväll är vi besvikna men imorgon  jobbar vi vidare...


Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0