Vinst i sista matchen innan sommarvilan!

Simon       Pontus       Robin

Victor        Holm       Lundström

Avb: Renman, Lilla, Filip, Spång, Alex, Terje

Ivan avstängd, Krister opererad, Stenberg och Molin skulle spelat med PA men Stenberg förkyld.

Nyss hemkommen från Åsen efter en mycket positiv avslutning på våren för vår del, 4-0 seger i derbyt mot Trönö. Blir några korta ord om matchen inatt bara...

Jag och Henrik är oerhört stolta över spelarna i vårt lag, både efter denna match och efter vår vårsäsong. I derbyt mot Trönö hade vi pratat om vad som skulle få matchen att väga över till vår fördel. I första halvlek gör vi dessa "taktiska" detaljer ibland men inte ofta nog. Tycker ändå vi kontrollerar matchen bra, i första halvlek utan att glänsa mer än i några anfall framåt, bakåt stabilt hela matchen, viktigt! Vi leder rättvist i paus efter att Simon curlat en frisparkskanon i pannan på centrala fälts kompisen Pontus. Pontus förlänger bollen i bortre burgaveln med pannan riktigt snyggt.

I andra halvlek, efter en del påminnelse i halvtidpaus, sätter vi de bitar vi pratat om innan gång på gång och då rinner det iväg, både i målprotokollet och sett till målchanser. Lundström dundrar in tvåan med vänstern efter assist Simon, Simon sätter trean snyggt framspelad av Strid och såklart vill Lilla visa att släkten är värst och chippar in fyran efter en vältajmad löpning i djupet.
Trönö fick en spelare utvisad efter vårt 2-0, två gula kort efter några ord på engelska som fick mig att tacka min lyckliga stjärna för att äldsta dottern på läktaren inte lärt sig engelska ännu....Synd för TIKs del, de var aldrig riktigt nära till att göra mål men där dog alla chanser till att göra matchen spännande.

Vi spelar ut och får visa några riktigt fina anfallskombinationer för hemmapubliken. Emil J i Trönös mål stoppar läckan bra och det stannar, trots mängder av chanser, med 4-0.

Läs vad tidningen skriver och de ska även ha film från matchen på Lördag:

Ska erkänna att jag de senaste fyra mötena med TIK vart rejält nervös, imorse vaknade jag dock med en lugn känsla i kroppen. Jag var rätt så säker på att om vi i försvarsspelet slet som ett lag och att vi i anfallsspelet skulle våga lira skulle det räcka långt. Till slut känns det som vi lyckades med detta även om vi såklart kan bli ännu bättre sett till 93 minuter.

Håkan hade fixat käk tills efter matchen, tackar!

Inget vunnet, inget att slå sig för bröstet för ännu. Vi bockar av en oerhört stark vårsäsong, vilar 2,5 veckor (förutom egna fyspass som Åsa kommer att dela ut), sedan kommer vi att ha en underbar träningsvecka med träningar, träningsmatcher och träningsläger innan serien går igång igen. Det är då det ska avgöras, vi kommer att gå in i höstsäsongen med starkt självförtroende!

Imorgon ska några från A-truppen hjälpa Norrala till att störa Stugsund i femman, sedan tar vi ledigt!