Veckans dricka

En intern tillställning i vårt lag, en dricka till den som gjort något bra på träning/match i veckan som gått. Årets första veckans dricka gick till vår speedkula Tommy Nordh och delades ut av Robin, som även fint formulerade varför Tommy förtjänade drickan. Tommy gjorde ett riktigt fint KM och fick ju även priset som turneringens lirare...Veckans dricka väger dock tyngre....
Vi kommer att tillbringa mycket tid med varandra i laget och allt som kan bidra till glädje, sammanhållning och uppskattning är välkommet!
Det kommer tider då det kommer att skava, knarra och kapas, som det alltid gör när nya grupper ska formas, och då är det bra med saker som lättar upp.

Simon, gubben i laget (25 år), var den enda spelaren som inte fick någon dricka ifjol, kan ha berott på att han fick alla tummar, dojjor eller vad tidningarna delade ut istället....

Henriks träning ikväll, fokus på djupledsspel...hyfsad kvalitee...en del nya övningar som behöver köras några gånger för att alla bitar ska falla på plats. Ingen kan dock säga att vi gör en massa övningar bara för att göra dem...Det finns en tanke, precis som det ska vara.

Imorgon fredag och SFF gör träning nr.fem denna vecka...25:e fotbollspasset sedan vi började i tidig december. Huge och Hille tränar ingenting gemensamt denna månad...Vilka som har "rätt" tänk är svårt att avgöra idag, vi får utvärdera efter säsongen...Vi tror naturligtvis på vårt upplägg men det säger sig självt att det är vikitgt att pulsera träningen, både veckovis och träningsvis. Onsdagar kommer ibland att ägnas åt återhämtning eller teori.
Risker med mycket träning är att det blir fler tillfällen för spelare att skada sig, spelare kan bli sjuka oftare då man nästan varje dag träffas i grupp samt blir känsligare för virus och bakterier om man inte sköter kost, vätska och sömn däremellan.

Vinsterna är dock betydligt fler och jag tror det kommer visa sig när serien börjar att vi tränat mer teknik, fysik och har mer förståelse för hur vi ska spela än många andra lag...Man ska ha positiva målbilder!

Imorgon fredag...börjar med en timme på active, jobbar till 17, sista timmen i DINA hallen och sedan träning mellan 17-18...sedan ska jag krama familjen hela helgen!

Tjingeling!






Kommentarer
Postat av: Denka

OM simon är gubben i laget, då vill jag veta vad ni har för definition på trögsnöret nummer 14??

2011-01-21 @ 08:07:18
URL: http://denkologi.blogspot.com
Postat av: nrfjorton

Du vet att jag är som J-O Waldner i Kina, det "evigt grönskande trädet"..hahahahaha

2011-01-21 @ 14:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0