Vinst mot Marma/Mohed.

Träningsmatch nr. 2 och återigen vinst, denna gång med 0-9 då vi spelade i Bergvik och på M/Hs "hemmaplan".
Stora siffror men om man bryter ned matcherna i 20 minuters matcher vann vi med 0-2, 0-4 och 0-3. En stor vilja att vinna vill jag alltid att vi visar och vinna det gjorde vi, mycket bra!

Sedan ska vi såklart ha förmågan som lag, individuella skickligheten och den taktiska förmågan att vinna också.
Utvärderar man den kan man säga att taktiskt sett i försvar KAN jag inte klaga då vi inte släpper in ett mål på 60 minuters futsal, det tror jag ingen av oss har vart med om förut. Marma saknar inte lägen, då vi "slarvar" och inte är kompakta och täta i vårt försvar skapar Marma 3-4 heta lägen i dessa tre perioder där ett lite skarpare motstånd nog hade sårat oss. MEN vi släpper inte in ett mål på 60 minuter, det är GRYMT bra!

Offensivt har vi några nycklar och ideer hur vi ska göra mål och av dessa nio mål görs fem mål direkt enligt det vi jobbar efter i form av anfallstänk. Vilka de är skriver jag inte om här men här kan vi/jag ändå vara lite självkritiska då vi, utan att överdriva, bommar fyra helt "öppna" mål efter mer eller mindre drömanfall.
Där ska vi vara ännu hetare och smälla dit dessa klara lägen. Snart heter motståndet Västerås, Dalkurd eller liknande och då kan vi inte kosta på oss denna lyx i öppna lägen.

I passningsspelet och de individuella tekniska färdigheterna, passningar, dribblingar kan vi också jobba på att förbättra oss då vi i vissa lägen i matchen, med lite "godare" teknik hade gjort några baljor till.

Några spelare har verkligen stigande formkurva!

Heder till Marma/Mohed som krigade, slet och försökte lira mot oss och vågade anfalla.

Vinst 0-9 och ändå kan vi förbättra oss en hel del, så jobbar vi. För vissa i laget var det första matchen med den taktik vi numera jobbar efter och med det i åtanke är dessa siffror inte så tokigt.

Spelare: Danne, Felix, Simon, Spång, Robin, Tommy, Tomas, Lilla, Filip, Robert, Stora, Johan, Alex, Molin

Poängen säger inte hela sanningen om hur man presterat som spelare. Några hamnade inte i protokollet fastän man kan ha gjort ett fantastiskt förarbete till målen, jobbat bra i försvarsspelet, vart en energispridare och gjort sina lagkamrater bättre. Men om vi räknar poäng såg det ut som följande: