Robin Victor  P
    Simon
  Ivan  Holm

Avb: Adam, Felix, Stef, Danne

Noll poäng tyvärr i den viktiga matchen mot Edsbyn. Jag ska försöka vara stor i förlusten, för hur ont det än gör så måste jag ge stort beröm till Edsbyns spel, framförallt då i andra halvlek. I årets matcher har jag alltid tyckt att vi spelmässigt vart nära våra motståndare och att poängen inte vart sådär långt borta..Men i gårdagens match, i andra halvlek är Edsbyn ett betydligt bättre spelande lag än oss.
Om jag gav en känga till Esbyns spel på Hällåsen (trots att de vann med 0-3) så var det denna gång Edsbyn som verkligen rullade boll genom lagdelar, hade en mycket bra rörelse utan boll och ett lugnt passningsspel. Lägg därtill ett aggressivt press spel över hela banan, en het Rickard Brodin och du har segerreceptet mot oss.

Vi gör ändå en ok första halvlek. Edsbyn något bättre första halvtimmen men skapar inte mycket heta lägen framåt utan vi känns helt ok stabila bakåt. Tyvärr är det en bjudning från oss till Edsbyns första mål då ett, modigt, men med facit i hand felbeslut att spela sig ur ett trångt läge i egen box istället för att skoga bollen tillslut ställer en hemmaspelare ren. Då Ivan dunkar in ett inlägg och Robin är där och gör, eller åtminstonde stör så att det blir mål några minuter senare har vi tagit oss in i matchen och bilden börjar svänga och vi känns hetare. Tyvärr blåser då domaren för halvtidspaus. I andra halvlek hinner vi knappt komma ut på planen innan Edsbyn gjort 3!?! mål och två till genom Edsbyns Rickard Brodin efter fina prestationer från honom...och naturligtvis med mindre bra prestationer från vårt håll.
Ivan och Holm har något fint läge för reducering men i det läge vi är i just nu går inte bollarna in.

Edsbyn spelar sedan ut sitt register mot ett något stukat SFF och från sidan kan jag bara lida med våra spelare och alla oss som brinner för vårt lag. Edsbyns visade att de just nu förtjänar division tre platsen mer än oss. Nu måste vi visa att vi förtjänar den mer än Avesta, Trönö och Brynäs.

Mycket matcher till veckan, Måndag Norrala borta med SFFt, Onsdag hemma mot Hög, fredag hemma mot Hille med A och Söndag dm semifinal mot Bergvik. Många lägen för revansch...

Nu säger vi adjö till ännu en spelare, en av den senaste tidens bästa spelare Victor Olsson. Han går i Lundströms fotspår och åker till USA och collegefotboll, lycka till Victor! Gör inte livet lättare för oss i laget men vi som är kvar får visa att vi klarar oss utan dessa spelare.

Vi slickar såren till helgen och tar nya tag nästa vecka.