Strid  Adde   Danne    Micke

Felix      Robin    Simon      P

Holm    Ivan

Avbytare: Stef, Terje, Tommy, Molin

Vår fina svit att vara i förarsätet i matcher efter 45 minuter fortsätter. Tyvärr fortsätter också vår mindre roliga svit att tappa poäng i andra halvlek.
En match vi skulle avgjort efter 45 minuter. Bergvik hetast första 10 minuterna men när Simon ger oss ledningen på sina fina frispark tar vi över matchen och trots Bergviks kvittering känns det lugnt då vi gör 1-2 genom Ivan och för matchen. Bergvik spelade ofta försvarsspel med fyra man i första halvlek och hade vi haft lite bättre kvalitee och lite mer kyla hade vi dödat matchen här.
Vi fortsätter att ha mest boll i början av andra halvlek men när Bergvik gör ett besök på vår planhalva får de en hörna och efter att bollen lämnat straffområdet snappar en hemmaspelare upp den och skjuter ett välplacerat distansskott i mål.
Här känner man att det blir oroligt och vi tappar modet att spela boll, stressar och Bergvik bjuds tillbaka in i matchen igen. När sedan Anders Stenberg får plocka upp bollen och driva en halv plan och själv skjuta bollen i mål känns vårt försvarsagerande långt ifrån önskvärt. Holm har sedan ett ypperligt läge att kvittera men skjuter bollen i magen på hemmamålvakten i fritt läge. Vi bjuder sedan Mackan Jonsson på ett friläge som han skjuter över och när bara minuter återstår tar Holm revansch och skjuter kvitteringen i krysset efter underbart förarbete av Stefcho. Förlängning och den blir spelmässigt jämn tills det att Tommy får sitt andra gula och åker ut. Vi kämpar och sliter trots att Bergvik tar ledningen med 4-3. Robin nickar i stolpen i fritt läge och Holm skjuter en rökare i ribban men istället är det en hemmaspelare som nickar in ytterligare ett mål. Vi gör 4-5 i slutsekunderna men kommer tyvärr inte närmare.

Matchen förloras enligt mig då vi inte kan utnyttja det hav som Bergvik bjuder på mellan sina lagdelar i första halvlek sista 25 minuter ännu mer. Många gånger kommer vi i lägen fem eller sex mot fyra men vi tar ofta felbeslut och straffar inte Bergvik tillräckligt hårt. Istället för något mål till där så får de energi av sin kvittering i andra halvlek och vi börjar fundera känns det som.

I det läge vi befinner oss i just nu var väl detta inget jätteskräll resultat även om jag hade hoppats och trott på att få spela dm final.

Inget spel för mig, hälsenorna ömmar och spars för träning inför årets, ja kanske den viktigaste matchen i min och SFFs historia, den mot Avesta borta på Lördag. Jag är redan så taggad så att jag fick ta en lugnande kvällspromenad ikväll för att sluta bli uppjagad och taggad för den matchen redan, kan bli en lång arbetsvecka då....Vinst där och hoppets låga brinner, förlust och vi får tyvärr ställa in oss på att åka till Bergvik för bortamatch i SERIEN nästa säsong, hugaligen!

Finns alltid positiva sekvenser att ta med sig ifrån matcher, dessa tar jag med från denna:

# Vårt fina anfall där bollen gå som på ett snöre, kant-centralt- kant-inlägg-nick-räddning-skott-mål på retur, och leder fram till vårt 2-1 mål.

# Simons granna frispark, hade inte kunnat gjort det jättemycket bättre själv...=)

#Addes nedtagning av bollen med utsidan av foten utan att titta efter en lång djupledsboll från Bergvik

# Holm och Ivan kom i lägen att göra mål, avslutade och gjorde också mål, kan bli ack så viktigt i kommande matcher